ngeunaan Company

20 taun fokus dina produksi jeung diobral di Kotak floor

HAINING OUZHI Bahan hiasan CO., LTD mangrupakeun produsén profésional sarta éksportir anu museur dina desain, ngembangkeun, sarta produksi bahan hiasan PU, diantarana PU moldings cornice, PU Comers na pigura, Veneer Asesoris, ngagentos runtuyan dewan témbok, PU siling medalions, PU hawu, domes siling, rukun Romawi, PU corbels. Urang aya di Haining, deukeut Hangzhou jeung Shanghai, kalawan access.All angkutan merenah produk urang sasuai jeung standar kualitas internasional sarta greatly ngaapresiasi dina rupa pasar béda sakuliah dunya.

  • 1