About Company

20 taun fokus ing produksi lan Advertisement saka lantai kothak

Haining OUZHI BAHAN DECORATION CO., LTD punika Produsèn profesional lan exporter sing magepokan karo desain, pembangunan, lan produksi bahan hiasan PU, kalebu PU moldings cornice, PU comers lan Frames, Veneer Accessories, Ngganti seri Papan tembok, PU langit-langit medalions, PU geni, domes langit-langit, Pillar Romawi, PU corbels. We dumunung ing Haining, near Hangzhou lan Shanghai, karo access.All transportasi trep kita produk tundhuk karo standar kualitas internasional lan ngormati nemen ing macem-macem pasar beda ing saindhenging donya.

  • 1